Kurumsal
Amacımız
Beslenmede birinci derecede öneme sahip, sofralarımızın vazgeçilmez bir parçası olan ekmeğin kaliteli hammadde ve yeni teknolojilerle hijenik ortamlarda üretilmesi tüketicilerin en büyük arzusudur.
Öte yandan teknolojinin her alandaki baş döndürücü gelişimi, ekmek üretim tekniklerinde de kendini göstermektedir. Bu hedefle yola çıkan UNDANE Kayseri Un ve Un Mam. Ltd Şti. baştan aşağıya yeniliğe ayak uyduran 3000 m2 kapalı alanda üretime başlayarak sekröründe bir ilke daha imza atmıştır. Tünel sistemi ile daha seri ve lezzetli ekmekler üretmeye başlamıştır. UNDANE; Kayseri halkının düzenli, sağlıklı ekmek ile un ve undan yapılmış mamul ihtiyaçlarını karşılamak, dağıtmak ve özel teşebbüse öncülük amacını taşır.
Biz Kimiz?
Undane, " Kayseri Un ve Un Mamulleri" Şirketi adı
altında; 21 Ağustos 2007 tarihinde aile şirketi olarak kurulmuş, 3.000m2 kapalı
alan, 1.000m2 açık alan ve toplamda 4.000m2 alanda günlük 100.000 adet ekmek
üretim tesisiyle yaklaşık 300 çeşit ürün imal eder olarak tasarlanan projeyi
aynı tarihte faaliyete geçmiştir.
Şirketimiz faaliyete geçmesiyle birlikte, el değmeden ekmek üretimi
yapan Kayseri ve civarında ilk firma olmakla birlikte, ekmek üretimini evrensel
standartlara taşıma misyonuyla birçok yeniliğe de Kayseri halkı adına imza
atmıştır.
Kısa zamanda Türkiye genelinde tanınmış örnek gösterilen
işletme ünvanını almıştır. Avrupa standartlarında üretim yapmaya başlamasıyla
birlikte, sektörümüzde birçok yeni tesis yapmak isteyen ve tesisine ek yatırım,
makine ve teçhizat eklemek isteyen meslektaşlarımızın ziyaret akınına uğramış
ve her kesimden, her sektörden firmalardan tam not alarak kendini
kanıtlamıştır.
Gıda işletmelerinin bakanlıklarımızca bulundurulması zorunlu
olan tüm ruhsat ve belgelere sahip olmakla birlikte, 2008 yılında fabrikamız,
TSE 22000 ve TSE HİZMET YETERLİLİĞİ BELGESİ'ni bünyesine katmıştır.
2011 yılında bağlı bulunduğu Belediye tarafından Emekçilikte
SEKTÖRÜN YILDIZI ödülünü almaya hak kazanmıştır. Böylece fabrikamızın üretim
kalitesi, hijyen konusundaki titizliği ve yönetim sistemi, kalite yönetim
sistemi belgesi ile belgelenmiştir. Eğitimine öenm verdiğimiz çalışanlarımız
ile, hijyen ve kaliteyi ön planda tutmak, müşteri isteklerini göz önünde
bulundurmak, böylece müşteri tatminini sağlamak, piyasanın rekabet şartları ile
uyum içerisinde Pazar payımızı büyütmek, kurmuş olduğumuz kalite yönetim
sistemi şartlarına uymak ve kalite yönetim sistemi şartlarını sürekli
iyileştirmek firmamızın kalite politikasıdır.
Misyonumuz
Kalite, hijyenik, ekonomik un-unlu mamullerin üretim ve
tüketiminde toplumsal sorumluluk bilinci ile sürekli gelişen vazgeçilmez bir
mükemmellik merkezi olmaktır.
Vizyonumuz
Tarladan sofraya kadar ürün takibi ve standardizasyonu geliştirmek,
Nitelikli ve nicelikli un ve unlu mamulleri çeşitlemesine gitmek,
Yerinde üretim ve showroom uygulamasına geçmek,
Otomasyonda dünya standarlarına verimli ve maliyet etkin sistemi oluşturmak,
Internet, e-ticaret ve bilişim yönetim sistemlerine öncelik
vermek suretiyle bilgi teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmak,
Un ve Unlu mamulleri sektöründe stratejik ortaklıklar oluşturarak patent, marka, know-how transferi gerçekleştirmek.
Temel Değerler
İnsana Saygı,
Kalite,
Yenilik,
Ekmeğe Saygı,
İş Etiğine Uygunluk,
Güvenilirlik,
Takım Çalışması,
Mesleki ve Teknik Yetkinlik,
Şeffaflık.